www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Biciclete pentru copii 12" roșu 2017, Dino Bikes, W020163

24 hodin 
Disponibilitate în magazine
539,69 lei cu TVA
Cod: W020163
Numărul produsului: 8006817123118
Cod producator: W020163

Descriere produs Biciclete pentru copii 12" roșu 2017, Dino Bikes, W020163

rotitoare: nu, suspensie: nu, material cadru: oțel, roți de echilibrare: da, apărători de noroi: da, înălțimea minimă a caroseriei: 85 cm, înălțimea maximă a caroseriei: 100 cm, tip de frână: u-brake

Bicicleta pentru copii Dino Bikes 123GLN Pro-Cross Red 12 face tot ceea ce te-ai aștepta de la o primă bicicletă. În plus, veți obține un design perfect, rafinat până la ultimul detaliu. Rama roșie iese în evidență datorită combinației cu accesorii negre și autocolante galbene. Bicicleta are roți cu spițe din material compozit de 12" (inch = 30 cm), anvelope pline cu umplutură din spumă EVA, care elimină posibilitatea înțepăturilor și, de asemenea, elimină necesitatea de a le dezumfla. Bicicleta are un capac de siguranță pentru ghidon. Sunt incluse roți de echilibru suplimentare, care sunt utile atunci când învățați să vă echilibrați pe bicicletă. Odată ce ați căpătat încredere în ciclism, puteți să le scoateți în orice moment și să pedalați fără roțile de echilibrare.

.

Bicicleta este recomandată pentru o înălțime de 87-110 cm și o vârstă aproximativă a copilului de 3-5 ani. Capacitatea maximă de încărcare a bicicletei este de 40 kg. Bicicleta are un cadru ușor din oțel Hi-Ten și o frână frontală cu etrier. Avantajul este o treaptă de viteză permanentă, așa-numita "furtšlap", care este potrivită pentru copiii mici și pentru mersul la viteze mici, astfel încât copilul nu trebuie încă să știe cum să frâneze cu frâna de mână. Când pedalați înainte, bicicleta merge înainte, iar când pedalați înapoi, bicicleta merge înapoi. Greutatea bicicletei este de 5,7 kg.

>.

Fabricat în Italia. Bicicletele Dino Bikes sunt testate și certificate în mod regulat în conformitate cu cele mai stricte standarde europene, garantând siguranța și confortul copilului dumneavoastră. Dino Bikes este prezent pe piața bicicletelor încă din 1920 și este acum unul dintre cei mai importanți producători europeni de biciclete pentru copii.

 

Parametrii produsului

Informații bazice
Producător Dino Bikes
Parametrii tehnici
Vârsta de la 2+
Baterii NE
Înălțime 60 cm
Lățime 48 cm
Lungime 85 cm