www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 394,89 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Cea mai recentă încălțăminte CRAVE pentru întreaga familie

Cea mai recentă încălțăminte CRAVE pentru întreaga familie

Roman Opatřil Miercurea 05. 06. 2024 blog

Brandul CRAVE a crescut și a ajuns să includă câteva colecții frumoase de încălțăminte pentru picioarele goale, care includ pantofi pentru mame, tați și copii deopotrivă. Nu mai este nevoie ca fiecare membru al familiei să facă cumpărături în altă parte, acum aveți totul într-un singur loc!

Pentru părinți, CRAVE oferă colecția CUPERTINO, care vine atât în mărimi pentru copii, cât și pentru adulți. Există trei culori în ofertă. Acești pantofi versatili au o formă precisă, cu mult spațiu în zona degetelor și o potrivire excelentă pe călcâi datorită croielii bine gândite. Pielea perlată oferă protecție și ventilație naturală.

                                     

Aceeași variantă coloristică este disponibilă și în gama pentru copii, care, în plus față de șireturi, adaugă o închizătoare Velcro pentru strângere.

                                       

Și, ca să fie și mai rău, oferta pentru părinți s-a extins și mai mult! Mai exact, încă două colecții, iar prima dintre ele este MEDELLIN 2.0. Adidașii sunt confecționați din imitație de piele vegană foarte rezistentă, ceea ce garantează durabilitate și un aspect deosebit. Căptușeala din microfibră On Steam® asigură un confort și o respirabilitate excepționale. Talpa exterioară este flexibilă de 5 mm, antiderapantă și rezistentă la abraziune, realizată din cauciuc natural care asigură o tracțiune excelentă.

Cea de-a doua colecție pentru părinți este versiunea LONDON 2.0 barefoot a adidașilor clasici din piele de căprioară cu talpă din cauciuc natural. Acest adidaș confortabil și atemporal, realizat din materiale de înaltă calitate, vă va atrage atenția de la prima purtare.

După cum ați putut observa, încălțămintea Barefoot este în mare parte unisex. Acest tip de încălțăminte este conceput pentru a promova un mers natural și o formă anatomică a piciorului, care sunt caracteristici universale, potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Modelele și dimensiunile pantofilor barefoot sunt adesea adaptate ambelor sexe, deși pot exista modele specifice cu variații estetice sau de culoare (de exemplu, adidașii roz din colecția CUPERTINO) destinate mai mult bărbaților sau femeilor. În general, însă, încălțămintea desculță este potrivită pentru toți, indiferent de sex.