www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 394,89 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Încălțăminte Pegres

Încălțăminte Pegres

Roman Opatřil Miercurea 05. 06. 2024 blog

Cele mai proaspete produse noi de pe magazin sunt cu siguranță de la marca Pegres. Marca Pegres produce încălțăminte încă din 1992, când a fost înființată prima lor fabrică pentru a produce încălțăminte artizanală pentru adulți. În 1994, au extins producția la încălțăminte pentru copii - mai exact la primii papuci pentru copii. Pe măsură ce anii au trecut, Pegres și-a extins oferta pentru a include încălțăminte de casă pentru femei, precum și încălțăminte de sănătate pentru muncă sau acasă. Din 2005, brandul Pegres se mândrește cu pantofii din piele cusută manual pentru copii. Toate acestea sunt motive pentru care am ales să vă oferim brandul Pegres și pentru noi și pentru dumneavoastră. 

Primul produs nou este papucii Barefoot absolut adorabili din colecția BF01. Aceștia sunt confecționați din țesături selecționate și se mândresc cu un spațiu mare pentru degetele de la picioare ale copiilor. Sunt foarte moi și extrem de flexibili, se închid cu velcro și au o talpă EVA detașabilă. Puteți alege din patru opțiuni de culoare.

Dacă ați cumpărat deja sau vă gândiți să cumpărați acești papuci, nu ezitați să îi adăugați la noua colecție Barefoot de adidași BF57U. Acești adidași Barefoot din pânză au o închidere cu velcro, realizată din imitație de piele nubuc.

Alte produse noi includ adidași desculți de la Pegres. 

Primii sunt adidașii Barefoot din colecția BF54. Aceștia sunt confecționați din piele certificată de înaltă calitate și au o talpă durabilă din cauciuc natural. Sunt fixați cu două închizători Velcro și sunt confecționați din piele nubuc de înaltă calitate.

Urmează adidașii Barefoot din colecția BF53. Aceștia sunt confecționați din piele nubuc de calitate combinată cu plasă 3D, ceea ce face ca pantoful să fie foarte respirabil. Fixarea se face pe un șiret flexibil cu frână.

În continuare, în gama noastră de adidași Barefoot de la Pegres veți găsi colecția BF32. Această colecție oferă adidași pentru toate anotimpurile, lungi până la gleznă, din piele nubuc cu talpă de cauciuc de 3 mm. Aceștia au o închidere cu velcro și o versiune cu șiret bungee.

Cea mai recentă noutate de la Pegres sunt sandalele Barefoot pentru copii din colecția SBF51. Acestea sunt confecționate din piele netedă, cu talpă din spumă detașabilă și închidere cu velcro. Există patru opțiuni de culoare.

Sperăm să vă placă noile produse Pegres la fel de mult ca și nouă!