Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Pantofi pentru copii pentru vara anului 2024

Pantofi pentru copii pentru vara anului 2024

Roman Opatřil Lunea 24. 06. 2024 blog

Odată cu sosirea verii, este timpul pentru noi pantofi de vară! Pentru a vă face alegerea mai ușoară, am decis să alcătuim o listă de pantofi de vară pe care îi puteți găsi aici.

Printre clasicele noastre sunt cu siguranță sandalele de la brandul Protetika nou din colecția PADY. În colecție vei găsi 8 variante de culori din care cu siguranță vei alege.

Colecția WAVE de la Superfit. Partea superioară durabilă din materiale sintetice, textile și neopren rece se usucă rapid, este ușor de curățat și se adaptează ușor la picioarele copiilor.

Colecția TRACE de la Superfit a fost extinsă cu pantofi de vară desculți din piele de căprioară în două variante de culoare: roșu și albastru. 

Sandalele pentru fete POLLY de la Superfit sunt deosebit de confortabile datorită combinației foarte moi de materiale. În plus, modelul POLLY poate fi adaptat în mod optim la picioarele mici cu două închizători Velcro care asigură o fixare fermă. Iar călcâiul închis oferă stabilitate suplimentară.

Sandale de exterior SEACAMP II CNX de la Keen. Partea superioară este realizată dintr-o chingă rezistentă din poliester cu o căptușeală cu uscare rapidă. Există multe opțiuni de culoare disponibile!

Sandale barefoot din piele SHELLWOOD de la Crave. Sunt flexibile, ușoare, au o formă anatomică a vârfului și o talpă subțire pentru o senzație de barefoot. Citiți mai multe despre brandul CRAVE în articolul nostru.

De la marca Pegres avem noi sandale pentru copii din colecția SBF51. Sunt realizate din piele netedă, cu talpă interioară detașabilă din spumă și închidere cu velcro. Există patru opțiuni de culoare.

Iar dacă mergeți în vacanță la mare sau pur și simplu doriți ca copilul dvs. să aibă încălțămintea potrivită pentru activitățile acvatice în aer liber, cumpărați-i una dintre sandalele noastre de plajă Fajlon de la Bugga.

Pentru mame avem o nouă alegere de balerini desculți GROUNDIES LILY 2.0 în negru sau sandale desculțe GROUNDIES KOS în maro și negru.

Și puteți găsi mult mai mulți pantofi de vară pentru copii aici.

Produse asemanatoare

Disponibil
496,92 lei
od 422,35 lei cu TVA
negru
Disponibil
496,92 lei
od 397,49 lei cu TVA
negru
Disponibil
496,92 lei
od 397,49 lei cu TVA
maro
Disponibil
254,52 lei
od 218,53 lei cu TVA
albastru închis