Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Sezonul festivalurilor este aici!

Sezonul festivalurilor este aici!

Roman Opatřil Miercurea 19. 06. 2024 blog

Odată cu începutul verii vine și sezonul festivalurilor și al altor evenimente în aer liber. Cu toate acestea, odată cu vara și vremea caldă vine și posibilitatea de furtuni și ploi. Ne dorim să vă puteți bucura de evenimentele în aer liber în ciuda vremii nefavorabile, așa că avem o gamă largă de pelerine de ploaie pentru a vă menține uscat.

Părinții pot alege între un impermeabil clasic sau un poncho într-o varietate de culori. Dacă nu doriți ca cei dragi să se piardă, avem o culoare portocalie îndrăzneață pentru dumneavoastră, dar dacă doriți să fiți la un loc cu mulțimea, asigurați-vă că alegeți între albastru sau kaki. De asemenea, este inclusă și o geantă practică pentru a vă depozita poncho-ul sau pelerina de ploaie. Deci, indiferent la ce fel de petrecere sau concert mergi, nu-ți face griji, totul va fi uscat.

Faceți clic pe imagine pentru a merge la produs

Poncho:

Pelerină de ploaie:

Dacă intenționați să vă duceți copiii la un festival sau la un eveniment în aer liber, avem o gamă foarte largă de culori și motive pentru ei. Printre clasicii noștri preferați se numără cu siguranță pelerinele și capetele cu motive de cârtiță.

Avem pelerine cu Mole în galben și roșu.

Pelerinele de ploaie sunt disponibile în patru culori și se pot alege între mărimile 2 ani, 4 ani și 6 ani.

Puteți obține, de asemenea, cizme asortate cu cârlionții, care sunt disponibile în mărimile de la 21 la 27.

Un alt motiv extins este pelerina Salamander, pe care o avem în patru culori și în mărimile 2 ani, 4 ani, 6 ani, 8 ani, 10 ani și 12 ani. Este inclusă o husă pentru a depozita pelerina.

În plus față de combinația de pelerină și cizme cu motive de cârtiță, avem și alte combinații posibile pentru copiii dumneavoastră.

Cu toate acestea, dacă niciunul dintre cele două motive nu este o alegere clară pentru tine, poți opta pentru un monocrom clasic. Avem, de asemenea, pelerine de ploaie monocrome și poncho-uri pentru copii. Dar pentru ca să nu vă fie greu să vă găsiți copilul în mulțime, există versiuni monocrome în nuanțe neon.

Pelerina:

Poncho:

Și încă mai puteți completa aceste pelerine sau poncho-uri neon monocrome cu cizmele noastre cu motive diferite.

Și nu uitați să răsfoiți întreaga gamă de cizme și pelerine de ploaie pe care o avem în ofertă. Sperăm că atât voi, părinții, cât și copiii voștri veți găsi opțiunea preferată de luptă împotriva ploii.