Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Despre noi

Nelun, spol. s r.o. și-a început activitatea la sfârșitul anului 2006.

În primii doi ani, compania s-a concentrat pe producția și vânzarea de îmbrăcăminte pentru sugari până la 24 de luni, iar în anii următori și-a extins colecția pentru a include textile pentru copii, până la mărimi pentru copii de până la șapte ani.

De-a lungul existenței sale, compania și-a extins oferta pentru a include o colecție completă de ciorapi, pălării pentru copii și sugari, o colecție largă de pelerine de ploaie, cizme și o gamă de jucării pentru cei mici.
Toate produsele sale sunt comercializate sub marca PIDILIDI.

Sediul central al companiei se află în Kyjov, unde au fost construite și noi depozite. Oferta și vânzarea sunt realizate de trei reprezentanți de vânzări în Republica Cehă și unul în Slovacia.
La fiecare șase luni este publicat un catalog color cu colecția curentă, care este trimis automat partenerilor noștri de afaceri.

Nelun și produsele sale sunt reprezentate în Republica Cehă și Slovacia printr-o rețea bine dezvoltată de peste 1 000 de clienți.

În toate privințele, ne străduim să ne adaptăm la nevoile clienților noștri și, de asemenea, ne adaptăm designul, materialele și tehnologia pentru a îndeplini cele mai exigente criterii.

Calitatea și, în special, siguranța produselor noastre sunt testate de ITC Zlín (Institutul de Testare și Certificare), care emite certificate de siguranță pentru produsele noastre.

Calitatea personalului și a produselor noastre este evidențiată de faptul că am devenit parteneri ai unor licențiați renumiți și ai televiziunii cehe. În colecția noastră puteți găsi produse cu Mole și prietenii săi, Maxips Fík, Amálka, František și Fanynka și alții.
Scopul Nelun, spol. s r.o. este de a îmbogăți piața cu produse de înaltă calitate, cu un design atractiv, funcțional și accesibil. Gama noastră de produse de peste 3.000 de articole este supusă în permanență unei analize atente pentru a oferi o gamă largă de produse comercializate în mod flexibil, punând întotdeauna accentul pe asigurarea celor mai mici prețuri posibile pentru clienții noștri și a unor condiții optime pentru aceștia. Ne străduim să facem din serviciile de calitate baza relațiilor noastre de afaceri pe termen lung.

Credem că vă vor plăcea produsele noastre și că acestea vor deveni o parte de calitate din gama dumneavoastră de produse.

En-gros

Cui se adresează oferta cu ridicata?

 • Dacă aveți un magazin de cărămidă și mortar
 • Dacă aveți un E-shop

Beneficiile apartenenței la programul nostru de afiliere

 • Veți avea o imagine de ansamblu a stării comenzii dvs.

 • Veți fi primul care va fi informat despre reduceri și promoții

 • Prețuri individuale pentru partenerii VO

Deveniți un partener en-gros

 1. Înscrieți-vă
 2. Când vă înregistrați, nu uitați să completați opțiunea "Cumpăr pentru compania mea" - aici (nu uitați să includeți numărul de identificare a companiei sau numărul de TVA și numele companiei).
 3. Veți primi o autorizație de acces în termen de 24 de ore.
 4. Alegeți bunuri la prețuri de gros.
 5. În plus față de marca MINOTI, pot fi comandate mărcile PIDILIDI și BUGGA.

Înscrieți-vă

Dacă sunteți deja un partener angro și nu utilizați interfața web pentru comenzi

 • Trebuie să vă conectați cu adresa de e-mail de la care primiți facturile de la noi.

 • Trebuie să vă schimbați parola pentru a accesa: https://www.pidilidi.ro/Schimbati-parola

 • După ce vă conectați la WEB cu ridicata, veți vedea că prețurile cu ridicata și dimensiunile pot fi introduse în vrac.

XML feed PIDILIDI

Ce este XML feed?

Un fișier de date care facilitează importul în magazinul dvs. a tuturor produselor MFP sau a unor produse selectate. Fișierul conține date cum ar fi numele produsului, descrierea produsului, EAN, prețul, disponibilitatea în stoc, fotografii și alte informații.

 

Principalele avantaje XML feed

 • obțineți toate informațiile despre produs
 • includerea rapidă a unor cantități mari de produse
 • veți economisi o mulțime de timp
 • nu trebuie să scrieți texte sau să încărcați fotografii complicate
 • veți avea întotdeauna date actualizate - sincronizarea are loc de mai multe ori pe zi

Cum se obține fluxul de date?

Scrieți o cerere la opatril@pidilidi.cz și vă vom trimite un link către fluxul de date cu legenda. Aceste date vor fi create special pentru compania dumneavoastră.Cum să configurați un flux de date în magazinul dvs. electronic?

Trebuie doar să transmiteți fluxul de date administratorului site-ului dvs. web, care nu ar trebui să aibă nicio problemă în a implementa fluxul. Unele soluții pentru magazine electronice vă permit să distribuiți feed-ul chiar și unui utilizator normal cu drepturi de administrator al magazinului electronic.