www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Retragerea din contractul de vânzare-cumpărare, returnarea unei părți din bunuri, schimb sau reclamație

RETURNAREA MĂRFURILOR

Nu vă place? Nu se potrivește? Nu contează. 

Conform legii, aveți 14 zile la dispoziție pentru a-l returna fără a da un motiv, poateți să ni-l returnați în termen de 30 de zile - este bonusul nostru pentru voi.

Articolele returnate trebuie să fie nefolosite, în stare originală, cu toate etichetele, pantofi cu ambalajul original, astfel încât să poată face pe altcineva fericit. În caz contrar, va trebui să vă taxăm cu 50,- CZK ( cca 11 Lei) din prețul inițial pentru a le repune în ordine.

În cazul în care ați primit un CADOU GRATUIT împreună cu bunurile, acesta este returnat împreună cu bunurile la care a fost trimis gratuit.

Formularul de returnare (pe care îl găsiți aici) sau o hârtie care să ateste acest lucru trebuie să însoțească ÎNTOTDEAUNA transportul:

 • NUMĂR DE ORDINE
 • NUMELE DVS.
 • CODUL PRODUSULUI PE CARE ÎL RETURNEZI
 • NUMĂRUL CONTULUI

Coletul fără chitanță va fi depozitat la noi și vom aștepta să primim vești de la dumneavoastră.

 

Retururi Colleta-Packeta (gratuit)

 • Ambalați bunurile pe care doriți să le returnați sub formă de colet.
 • Introduceți formularul de returnare completat în pachet.
 • Formularul de returnare poate fi găsit în e-mailul cu factura sau aici: Formular de returnare.
 • Nu ai o imprimantă? Nici o problemă, doar scrieți pe o bucată de hârtie numărul comenzii, numele dumneavoastră, numărul articolului pe care îl returnați și, cel mai important, numărul de cont, astfel încât să știm unde să vă returnăm banii.
 • Generați o etichetă pe baza numărului de urmărire original de la camera de corespondență (faceți clic pe textul cu numărul de urmărire evidențiat în verde). Numărul original de urmărire se găsește pe colet, sub codul de bare care începe cu litera Z. Eticheta vă va fi trimisă imediat prin e-mail de către biroul de colete, lipiți-o pe colet și duceți-o la orice birou de colete.
 • Dacă v-am livrat bunurile prin DPD, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@pidilidi.cz pentru o etichetă - vă rugăm să includeți numărul comenzii dumneavoastră (nu asigurăm transportul de returnare prin DPD).
 • Nu ai o imprimantă? Nicio problemă, faceți o fotografie a etichetei cu telefonul mobil și arătați-o la biroul de colete, care o va imprima și o va lipi pe colet.
 • Nu plătiți nimic
 • În câteva zile veți primi o notă de credit prin e-mail, astfel încât veți ști că pachetul a ajuns în siguranță în depozitul nostru, vă vom rambursa banii în termen de 14 zile de la emiterea notei de credit.

   

Returnarea prin poștă sau prin alte mijloace

 

În cazul în care nu sunteți mulțumit de returnarea bunurilor prin intermediul comenzii prin poștă, puteți trimite pachetul direct la depozitul nostru de la Nelun s.r.o., E-shop Pidilidi, Za Humny 3301, 697 01 Kyjov (pe cheltuiala dumneavoastră, FĂRĂ LIVRARE).

 

SCHIMBUL DE BUNURI

Din păcate, nu putem face acest lucru. Dar puteți plasa o nouă comandă și să ne returnați piesele nedorite, iar noi vă vom rambursa banii.

 

 

PLÂNGERI

S-a întâmplat ceva? Ne pare rău, dar totul poate fi reparat, trimiteți-ne bunurile prin poștă (vă vom trimite o etichetă pentru returnare gratuită) sau scrieți-ne la info@pidilidi.cz 

Vom soluționa reclamația în termen de 30 de zile, vom înlocui bunurile, în cazul unui defect detașabil (se aplică numai la pantofi) îl putem repara. Vă rugăm să ni-l trimiteți curat și spălat, în caz contrar nu poate fi returnat.

Adresa Pidilidi

Nelun s.r.o.
Za Humny 3301, 697 01 Kyjov, Česká republika

Rambursarea cheltuielilor de transport

În caz de retragere din contract (toate bunurile comandate sunt returnate), cumpărătorul suportă costurile de returnare a bunurilor. În cazul în care utilizați transportul gratuit (livrare de colete) pe cheltuiala noastră, vă vom compensa costurile de transport pe care le-ați plătit pentru livrarea inițială a bunurilor, astfel încât vă vom rambursa doar prețul bunurilor returnate.


În cazul în care se utilizează o altă metodă de transport, cumpărătorul suportă, de asemenea, costurile de returnare a bunurilor. Vom compensa orice costuri de transport plătite de dvs. în timpul livrării inițiale a bunurilor cu 79 CZK, adică cea mai ieftină metodă de transport pe care o oferim.
 

Link pentru a genera o etichetă de returnare

https://www.zasilkovna.cz/zpetna-zasilka/WWaA8CQ6PC

 

INTRODUCEȚI AICI NUMĂRUL DE EXPEDIERE

Reklamace zasílky

MOSTRĂ A ETICHETEI CREATE
štíttek pro vrácení zdarma