www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Brand bot Groundies

Brand bot Groundies

Roman Opatřil Miercurea 27. 03. 2024 blog

Groundies se bazează pe convingerea că mersul desculț este cel mai natural, plăcut și sănătos mod de a te mișca. Compania se bazează pe ideea unei abordări semnificative și holistice a modei. Prin urmare, aceasta combină designul modern și calitatea durabilă cu beneficiile pentru sănătate ale mersului desculț. În acest fel, ea transformă cea mai veche și naturală formă de mișcare într-o tendință semnificativă a zilelor noastre.

Acum puteți alege din gama noastră:

GROUNDIES ACTIVE KNIT este un pantof sport ideal pentru toate persoanele active cărora le place să meargă desculțe. Datorită materialului țesut, se potrivește ca o mănușă, este foarte respirabil, ușor și flexibil. Pantofii sunt disponibili în mărimi pentru adulți.

GROUNDIES AMSTERDAM și LOU este un pantof confortabil pentru copii, care asigură o plăcere confortabilă a încălțămintei desculțe datorită unei închideri simple cu Velcro, a intrării ușoare prin intermediul unei bucle pe limbă și a marcajelor din partea stângă și din partea dreaptă de pe talpă, prietenoase pentru copii. Talpa subțire și flexibilă antrenează, de asemenea, mușchii piciorului încă de la primii pași. Forma anatomică a zonei degetelor oferă piciorului o potrivire confortabilă mai largă în zona degetelor, în timp ce căptușeala respirabilă din microfibră OnSteam® asigură un climat sănătos pentru picior. Confecționați din piele de capră moale și pânză durabilă.

GROUNDIES WOMEN NOVA GO1 de la GROUNDIES WOMEN este un adidaș pentru femei cu talpa GO1. Un amestec de materiale nubuc și piele de vacă de înaltă calitate și o căptușeală din microfibră OnSteam® respirabilă fac din Nova GO1 un adidaș versatil pentru picioarele goale. Așteptați-vă la un amestec reușit de culori și materiale, o senzație naturală de desculț și mult spațiu în zona degetelor de la picior, datorită cutiei anatomice pentru degete.

Pantofii GROUNDIES WOMEN NOVA GS1 sunt un simbol al inovației și al simbiozei dintre estetica modernă și luxul și senzația de a fi cu picioarele goale. Designul acestui adidaș prezintă elemente subtil contrastante din piele fină și piele de căprioară, cu o alegere exclusivă de culori și un branding sofisticat lângă șireturi. Tăietura prietenoasă cu piciorul și talpa reactivă TrueSense® Barefoot Sole asigură un confort deosebit. Căptușeala interioară respirabilă este realizată din plasă și microfibră OnSteam®.

Nu ezita și ia-ți pantofii de la Groundies! Avem o selecție atât pentru COPII cât și pentru ADULȚI!!!