Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Cizme de iarna, Băiat

Cizmele de iarnă pentru copii sunt o parte importantă a garderobei fiecărui băiat și fată. Cizmele de iarnă pentru copii protejează picioarele copiilor de vremea rece, zăpadă, ploaie și gheață în timpul lunilor de iarnă. Puteți alege de la mărci precum Superfit, Protetika, Bugga.

Atunci când alegeți cizmele de iarnă pentru copii, este important să țineți cont de mai mulți factori, cum ar fi confortul, izolarea termică, rezistența la apă și calitatea materialelor.

Impermeabilitatea: încălțămintea de iarnă trebuie să fie impermeabilă pentru a menține picioarele copiilor uscate atunci când merg pe zăpadă și ploaie. Este important să alegeți cizme cu o suprafață impermeabilă și o construcție bună pentru a preveni pătrunderea apei.

Izolație termică: cizmele de iarnă ar trebui să ofere suficientă izolație termică pentru a menține picioarele copiilor calde în zilele reci. Căutați cizme cu căptușeală realizată din materiale călduroase și izolatoare, cum ar fi blana falsă sau materialul textil.

Confort: Confortul este un factor important atunci când alegeți încălțămintea pentru copii. Asigurați-vă că pantofii au o căptușeală adecvată, un suport adecvat pentru picior și dimensiunea potrivită pentru a permite piciorului să se miște fără restricții

Siguranță: cizmele de iarnă pentru copii trebuie să aibă o bună tracțiune și tălpi antiderapante pentru a minimiza riscul de cădere pe suprafețe alunecoase. Căutați încălțăminte cu tălpi texturate sau tălpi interioare din cauciuc pentru a îmbunătăți aderența.

Materiale de calitate: Alegeți încălțăminte din materiale de calitate, durabile, care pot rezista la condiții dure și la utilizare repetată. Unele dintre materialele populare pentru cizmele de iarnă sunt pielea, nailon, gore-tex și altele.

Mărimea corectă: asigurați-vă că cizmele de iarnă pentru copii au mărimea potrivită pentru piciorul copilului. Picioarele copiilor pot crește rapid, așa că măsurați regulat picioarele copilului dumneavoastră și alegeți cizme cu o mărime suficient de mare.

Ofertă specială zilnică

Sandale desculțe pentru copii CRAVE SHELLWOOD Cognac, maro

316,17 lei 192,68 lei
Arată detalii
-39% Sandale desculțe pentru copii CRAVE SHELLWOOD Cognac, maro

Cele mai vândute

Cizme fete moda, Bugga, B00139-01, fată

Disponibil
238,42 lei
od 99,22 lei cu TVA

dětské zimní boty WALE, Bugga, B00169-10, černá

Disponibil
298,07 lei
od 188,71 lei cu TVA

Cizme de zăpadă fete KMK2, Bugga, B00175-03, roz

Disponibil
218,53 lei
od 198,65 lei cu TVA
73 produse sortate după:
Disponibil
od 221,32 lei cu TVA
albastru închis
Disponibil
198,65 lei
od 99,22 lei cu TVA
albastru
Disponibil
od 334,06 lei cu TVA
negru
Disponibil
252,54 lei
od 198,65 lei cu TVA
albastru