www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Mâneci gonflabile

Mănușile de apă pentru copii sunt un dispozitiv de protecție care îi ajută pe copii să câștige mai multă stabilitate și încredere în apă. Acestea sunt concepute pentru a oferi sprijin pentru înot și pentru a-i ajuta pe copii să rămână la suprafață.

Mănușile de apă pentru copii sunt, de obicei, fabricate din materiale plutitoare, cum ar fi materiale din spumă sau camere de plastic care sunt umplute cu aer. Aceste mănuși sunt concepute pentru a se potrivi cu ușurință pe brațele copilului și pentru a asigura o flotabilitate suficientă.

Principalul scop al manșoanelor de apă pentru copii este de a le oferi copiilor sprijin pentru înot și de a le spori siguranța în timp ce se află în apă. Acestea îi ajută pe copii să rămână la suprafață în timp ce învață să înoate sau se joacă în apă. Manșoanele de apă sunt adesea folosite atunci când înoată în piscine, lacuri sau pe plaje.

Este important ca părinții sau supraveghetorii să aleagă dimensiunea corectă a manșoanelor de apă pentru a se potrivi cu mărimea brațelor copilului. Mânecile care sunt prea mari sau prea mici ar putea să nu ofere un sprijin suficient. De asemenea, este important să monitorizați copiii în timp ce le poartă și să nu-i lăsați nesupravegheați în apă, chiar dacă poartă mâneci.

Manșoanele de apă pentru copii sunt un instrument excelent pentru copiii care învață să înoate sau care nu au abilități de înot. Acestea le oferă încredere și siguranță în apă în timp ce se bucură de activități acvatice. Cu toate acestea, este important de reținut că mănușile de apă nu garantează siguranța absolută și că copiii trebuie să fie întotdeauna supravegheați și instruiți în mod corespunzător atunci când se află în apă.

Cele mai vândute

Mâneci gonflabile pentru copii Cârtiță, WIKY, 170000

24 hodin
19,46 lei
17,49 lei cu TVA
7 produse sortat după:
24 hodin
7,86 lei cu TVA
24 hodin
10,22 lei cu TVA
24 hodin
15,53 lei
13,56 lei cu TVA
24 hodin
15,53 lei cu TVA
24 hodin
17,49 lei
15,53 lei cu TVA
24 hodin
19,46 lei
17,49 lei cu TVA
24 hodin
17,49 lei
15,53 lei cu TVA
| 1 |