www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Green Toys

Cum facem jucării 100% reciclate.

Suntem obsedați de calitate și siguranță, astfel încât să nu trebuiască să o faceți și dumneavoastră. Suntem o carte deschisă în ceea ce privește modul în care funcționăm. 

În esența sa, Green Toys Inc. a fost întotdeauna o companie de jucării ecologice. De fapt, spunem că pentru noi, "fiecare zi este Ziua Pământului". Angajamentul nostru față de sustenabilitate și joacă face parte din ADN-ul nostru și sperăm să îi inspirăm și pe alții să împărtășească această pasiune.

De la materialele noastre 100% reciclate până la producția noastră cu sediul în SUA, sensibilizăm publicul cu privire la sustenabilitate, oferind în același timp produse incontestabil de sigure. Credem că cel mai bun mod de a încuraja schimbările de mediu este prin intermediul bunurilor pe care oamenii le cumpără și le folosesc în fiecare zi - iar în cazul nostru este vorba de produse pentru copii.

Ne pasă de copiii dumneavoastră - cum se joacă, cu ce se joacă și ce ne rezervă viitorul. Explorăm și inovăm în mod constant pentru a oferi cele mai bune produse posibile pentru o planetă jucăușă pentru toți.

Mai multe despre producător Arată mai puțin
Vârsta de la (1)
Etichetă
1 produs sortat după:
| 1 |