www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei
Noile sandale de vară PADY!

Noile sandale de vară PADY!

Roman Opatřil Vinerea 05. 04. 2024 blog

Sandalele pentru copii cu picioarele goale sunt de obicei concepute pentru a oferi un sprijin optim și libertate de mișcare a piciorului. Deoarece picioarele copiilor sunt încă în curs de dezvoltare, este important ca sandalele să fie confecționate din materiale de calitate și să ofere suficientă protecție și stabilitate pentru o dezvoltare adecvată a piciorului. Prin urmare, între al doilea și al treilea an de viață al unui copil, este recomandabil să se înceapă să se includă în dulapul de încălțăminte al copilului pantofi cu o talpă cu formă anatomică.

Protetika oferă toate acestea sub forma noilor sandale de vară din colecția PADY.

Sandalele PADY au un vârf ridicat pentru a proteja încălțămintea de deteriorare. Talpa flexibilă susține rostogolirea naturală a piciorului. Alte caracteristici ale sandalelor PADY includ o talpă din piele moale detașabilă, de formă anatomică, pentru a asigura confortul la mers. Închiderea se face cu 2 închizători Velcro care permit o mai bună fixare a piciorului în pantof.

Nou în această colecție a mărcii Protetika este o nouă talpă de cauciuc. Protetika folosește materiale naturale certificate care asigură siguranța pantofilor pentru sănătate.

Colecția de sandale PADY oferă multe opțiuni de culoare.

Variante pentru băieți:

Variante pentru fete:

Nu ezitați să îi luați copilului dumneavoastră aceste sandale minunate pentru vară! Bucură-te de vară cu noua colecție de Protetika PADY!