www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 394,89 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Costume de baie pentru copii

Costume de baie dintr-o bucată sau din două piese pentru fete, costume de baie și seturi pentru băieți.

Costume de baie din două piese și dintr-o singură piesă pentru fete, costume de baie, bermude de baie și seturi pentru băieți.

Costumele de baie pentru copii Minoti sunt o alegere populară pentru părinții care caută costume de baie elegante și de calitate pentru copiii lor. Minoti este un brand specializat în moda pentru copii și oferă o selecție largă de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii de diferite vârste.

Costumele de baie pentru copii Minoti sunt concepute ținând cont de confort, siguranță și tendințele modei. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, plăcute la atingere și rezistente la apă și la lumina soarelui. Multe modele de costume de baie includ, de asemenea, protecție UV pentru a proteja pielea copiilor de razele soarelui.

Costumele de baie Minoti oferă o varietate de stiluri și modele care atrag atât copiii, cât și părinții. Puteți găsi costume de baie cu imprimeuri colorate, modele de animale, motive florale, modele geometrice și multe altele. Costumele de baie sunt adesea prevăzute cu caracteristici practice, cum ar fi curele reglabile, talie elastică sau închideri cu Velcro, care le fac ușor de îmbrăcat și confortabile de purtat.

Mărimile costumelor de baie Minoti sunt de obicei disponibile pentru copii de vârste și mărimi diferite. Atunci când alegeți, este important să urmați recomandările producătorului și să măsurați copilul pentru a vă asigura că are mărimea corectă. De asemenea, este recomandabil să aveți grijă în mod corespunzător de costumul de baie, cum ar fi clătirea regulată cu apă proaspătă după baie pentru a elimina reziduurile de clor sau sare și pentru a prelungi durata de viață a costumului de baie.

Ofertă specială zilnică

Reducerea se încheie în: 24 ore 32 minute 18 secunde

Adidași pentru copii Barefoot GROUNDIES AMSTERDAM CAMEL, maro

343,75 lei 274,96 lei
Arată detalii
-20% Adidași pentru copii Barefoot GROUNDIES AMSTERDAM CAMEL, maro
17 produse sortat după:
Disponibil
79,21 lei
od 58,77 lei cu TVA
Fată
Disponibil
79,21 lei
od 58,77 lei cu TVA
roz
Disponibil
64,07 lei
od 41,08 lei cu TVA
Roșu
Disponibil
60,73 lei
od 38,92 lei cu TVA
Fată
Disponibil
od 64,27 lei cu TVA
albastru
Disponibil
od 79,21 lei cu TVA
Fată
Disponibil
45,20 lei
od 36,16 lei cu TVA
Roșu
| 1 |