Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Minoti

Marca Minoti a fost fondată în 1997 în Manchester, Marea Britanie. Aceasta se concentrează pe producția și distribuția de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii.  Minoti ține pasul cu cele mai recente tendințe, inovații și stil. Succesul lor se datorează în principal calității produselor pe care le produc.

 

Marca Minoti este o marcă populară și respectată de modă pentru copii. Minoti este specializată în proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte pentru copii de diferite vârste, de la sugari la copii mai mari. Este cunoscut pentru abordarea sa elegantă și la modă a îmbrăcămintei pentru copii, fără a uita de confort și materiale de calitate.

Minoti oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru copii, inclusiv rochii, fuste, tricouri, pantaloni, jachete și alte accesorii. Colecțiile lor includ o varietate de stiluri, modele și culori pentru a se potrivi cu tendințele actuale ale modei. Produsele Minoti sunt adesea înfrumusețate cu detalii precum imprimeuri, aplicații, fundițe, volane sau paiete pentru a adăuga jucăușie și personalitate.

Minoti pune accentul pe selectarea materialelor de calitate, care sunt confortabile pentru pielea copiilor și rezistente la uzura normală și la spălare. De asemenea, marca acordă atenție designului ergonomic pentru a asigura confortul și libertatea de mișcare a copiilor.

Datorită popularității sale și accentului pus pe calitate, Minoti a devenit un brand popular în rândul părinților din întreaga lume. Este apreciat pentru designul său atractiv, varietatea ofertelor și prețul accesibil. De asemenea, Minoti vine adesea cu colecții sezoniere care urmează tendințele actuale și nevoile de sezon.

Mai multe despre producător Arată mai puțin
Kolekce
1223 produse sortate după:
Disponibil
48,72 lei
od 15,91 lei cu TVA
khaki
Disponibil
56,67 lei
od 22,67 lei cu TVA
roz
Disponibil
40,37 lei
od 16,11 lei cu TVA
roz
Disponibil
110,56 lei
od 23,86 lei cu TVA
Fată
Disponibil
48,72 lei
od 19,49 lei cu TVA
gri