Masacru total - 50% reducere la Minoti, Wende și Sobe și la produsele deja reduse.
www.pidilidi.ro www.pidilidi.ro
Cumpărați pentru mai mult 399,52 lei
si ai transport gratuit
0 Coșul dumneavoastră 0,00 lei

Costume de baie pentru bebelusi Minoti

Costumul de baie pentru copii Minoti este o alegere populară pentru părinții care doresc ca micuții lor să aibă costume de baie elegante și confortabile. Minoti este un brand specializat în moda pentru copii și oferă o selecție largă de îmbrăcăminte și accesorii pentru copii de toate vârstele.

Costumele de baie pentru copii Minoti sunt concepute cu gândul la confortul și siguranța bebelușilor. Acestea tind să fie confecționate din materiale de calitate care sunt delicate cu pielea bebelușului și, de asemenea, rezistente la apă și la soare. Costumele de baie conțin adesea protecție UV pentru a proteja pielea sensibilă a copiilor de razele soarelui.

Minoti oferă diferite stiluri și modele de costume de baie pentru bebeluși care sunt atractive și distractive. Puteți găsi costume de baie imprimate cu animale, flori, personaje preferate și alte motive. Aceste costume de baie vin adesea cu caracteristici practice, cum ar fi închiderile cu nasturi sau velcro, care facilitează îmbrăcarea și schimbarea copilului.

Atunci când alegeți un costum de baie pentru bebeluși Minoti, este important să luați în considerare mărimea potrivită care se potrivește vârstei și dimensiunii copilului dumneavoastră. De asemenea, este indicat să acordați atenție îngrijirii costumului de baie, de exemplu, clătinarea regulată cu apă proaspătă după ce ați înotat în piscină sau în mare pentru a elimina reziduurile de clor sau de sare.

Ofertă specială zilnică

Sandale desculțe pentru copii CRAVE SHELLWOOD Cognac, maro

316,17 lei 192,68 lei
Arată detalii
-39% Sandale desculțe pentru copii CRAVE SHELLWOOD Cognac, maro
6 produse sortat după:
Disponibil
62,44 lei
od 25,05 lei cu TVA
Fată
Disponibil
56,67 lei
od 18,10 lei cu TVA
Fată
Disponibil
99,42 lei
od 39,77 lei cu TVA
Fată
Disponibil
46,53 lei
od 18,69 lei cu TVA
băiat
| 1 |